آبکشتاثر روشهای کاربرد و منابع مختلف کود آهن بر پارامترهای رویشی و فیزیولوژیکی گیاه گوجهفرنگی در سیستم آبکشت [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 465-479]
آتشکافتبررسی اثر دو نوع زغال زیستی پوشال برنج و کلش گندم بر برخی ویژگیهای گیاه توتفرنگی [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 75-89]
آزوسپریلیومتأثیر کودهای زیستی و سالیسیلیک اسید بر برخی صفات فیزیولوژیکی نشاء خربزه (Cucumis melo L.) در شرایط تنش شوری [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 131-144]
آسیمیلاسیون نیتروژنتأثیر مثبت سلنیوم بر کاهش تجمع نیترات در اسفناج (Spinacia oleracea L.) و کاهو (Lactuca sativa L.) [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 321-334]
آگروباکتریوم رایزوژنزبررسی توانایی سویههای مختلف Agrobacterium rhizogenes در القای ریشه مویین و تولید متابولیتهای ثانویه در گیاه ریحان (Ocimum basilicum L.) [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 273-284]
آلبالومطالعه سازگاری برخی ارقام و یک ژنوتیپ ایرانی آلبالو با استفاده از واکنش زنجیرهای پلیمراز و فلورسنس میکروسکوپی [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 427-438]
آمینواسیدتأثیر کاربرد کود زیستی حلکننده پتاسیم در مقایسه با سولفات پتاسیم بر رشد و برخی صفات فیزیولوژیکی تربچه قرمز (Raphanus sativus L.) تحت تنش خشکی [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 633-643]
آنتوسیانینبررسی اثر زئین ذرت و گلوتن گندم، بر شاخصهای کیفی و انبارمانی انگور رسمی مشکین [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 693-703]
آنتوسیانیناثر تیمارهای پس از برداشت فنیلآلانین و سولفید هیدروژن بر حفظ کیفیت و افزایش عمر انبارمانی میوه بادنجان (Solanum melongena L.) [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 705-717]
آنتیاکسیدانارزیابی اثر تنش خشکی بر خصوصیات مورفو-فیزیولوژیکی سه جمعیت بالنگو شیرازی (Lallemantia royleana Benth.) [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 605-620]
آنتیاکسیدانغربالگری اکوتیپهای بید علفی پونهای ایران از لحاظ ظرفیت آنتی اکسیدانی [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 405-416]
آنزیمهای آنتیاکسیدانیپاسخهای رشدی و فیزیولوژیکی خیار پیوندی به تنش خشکی [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 577-591]
آهک خاکبررسی اثرات غلظت بیکربنات کلسیم بر واکنش فیزیولوژیکی و صفات رشدی ارقام بادام پیوند شده بر روی پایه رویشی GN15 [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 231-246]
آهنبررسی اثر دو نوع زغال زیستی پوشال برنج و کلش گندم بر برخی ویژگیهای گیاه توتفرنگی [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 75-89]
آهنبهبود تحمل به شوری و جذب عناصر غذایی در فلفل دلمهای با کاربرد اسید سالسیلیک و اسید هیومیک [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 91-106]
آهن خاکاثر نیتروژن و گوگرد همراه با باکتری تیوباسیلوس بر عملکرد و محتوای نیترات سیر و فراهمی برخی عناصر غذایی در خاک [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 563-576]
ا
ارتفاعغربالگری اکوتیپهای بید علفی پونهای ایران از لحاظ ظرفیت آنتی اکسیدانی [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 405-416]
ارقام کاهوتأثیر شکل نیتروژن بر ترکیب شیمیایی و عملکرد ارقام کاهو (Lactuca sativa L.) در کشت بدون خاک [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 119-130]
ازتوباکترتأثیر کودهای زیستی و سالیسیلیک اسید بر برخی صفات فیزیولوژیکی نشاء خربزه (Cucumis melo L.) در شرایط تنش شوری [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 131-144]
اسانسبررسی اثر سطوح مختلف کود اوره و منابع مختلف کود آهن بر عملکرد کمی و کیفی بهلیمو (Lippia citriodora H. B. & K.) [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 45-59]
اسانسبررسی میزان تغییرات خصوصیات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی جمعیتهای مختلف پولک (Stachys inflata Benth.) در استان همدان [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 247-260]
اسانساثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد، محتوای نیترات، عملکرد اسانس و برخی صفات فیزیولوژیکی چهار رقم ریحان [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 285-301]
اسانسبررسی اثر میدان مغناطیسی، اسانس رازیانه و ژل آلوئهورا بر قهوهای شدن سیب تازهبرشخورده رقم ̕گلدن دلیشز [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 679-691]
اسپرمیدینارزیابی تأثیر محلولپاشی پلیآمینها بر رشد، ویژگیهای میوه و عملکرد درختان پسته (Pistacia vera L.) رقم ̕اکبری̔ [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 547-561]
اسپرمینارزیابی تأثیر محلولپاشی پلیآمینها بر رشد، ویژگیهای میوه و عملکرد درختان پسته (Pistacia vera L.) رقم ̕اکبری̔ [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 547-561]
اسید سالیسیلیکاثر اسید سالیسیلیک بر کاهش خسارت سرمازدگی بهاره در برخی ارقام ویتیس وینیفرا و ویتیس ریپاریا [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 361-376]
اسیدهای آلیتأثیر خشک کردن مادون قرمز بر خصوصیات کیفی میوه سماق (Rhus coriaria L.) [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 493-504]
افزایش رشداثر روشهای مختلف پیوند بر رشد رویشی و عملکرد میوه گوجهفرنگی رقم "اسوی 8320" [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 207-219]
انسجام غشاییتأثیر تیمار گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA) بر سرمازدگی پس از برداشت میوه گوجهفرنگی [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 221-230]
انگوربررسی اثر زئین ذرت و گلوتن گندم، بر شاخصهای کیفی و انبارمانی انگور رسمی مشکین [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 693-703]
انگوراثر اسید سالیسیلیک بر کاهش خسارت سرمازدگی بهاره در برخی ارقام ویتیس وینیفرا و ویتیس ریپاریا [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 361-376]
اورهاثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد، محتوای نیترات، عملکرد اسانس و برخی صفات فیزیولوژیکی چهار رقم ریحان [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 285-301]
ب
بارمیکروبیبررسی اثر میدان مغناطیسی، اسانس رازیانه و ژل آلوئهورا بر قهوهای شدن سیب تازهبرشخورده رقم ̕گلدن دلیشز [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 679-691]
بستر کاشتارزیابی اثر کمپوست سنبل آبی و هیومیک اسید بر برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی ژربرا (Gerbera jamesonii Bolus. cv. Artist) [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 335-347]
بستر کشت یکپارچهانتخاب بستر کشت بهینه جهت پرورش گیاه ژربرا (Gerbera jamesonii) در سیستم کشت هیدروپونیک [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 261-271]
بقاء زمستانهتأثیر سطوح آبیاری بر بهبود تحمل به تنش یخزدگی در گیاه بنفشه در شرایط کنترل شده [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 1-14]
پ
پارامترهای فتوسنتزیتأثیر غلظتهای مختلف آهن و رژیم پلکانی آهن بر برخی صفات مورفولوژیکی، بیوشیمیایی و خصوصیات گلدهی گیاه همیشه بهار [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 349-360]
پایه بادامبررسی اثرات غلظت بیکربنات کلسیم بر واکنش فیزیولوژیکی و صفات رشدی ارقام بادام پیوند شده بر روی پایه رویشی GN15 [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 231-246]
پتاسیمبهبود تحمل به شوری و جذب عناصر غذایی در فلفل دلمهای با کاربرد اسید سالسیلیک و اسید هیومیک [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 91-106]
پتانسیل آب ساقهتأثیر اسید اسکوربیک بر رشد رویشی نهالهای زیتون رقم ̕باغملک̔ در شرایط کم آبی [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 621-632]
پرآوریبهینهسازی ریزازدیادی مامیران (Chelidonium sp.) و بررسی میزان فنول تام در اندامهای مختلف آن در شرایط درونشیشهای [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 145-159]
پرآوریجوانه زنی جنین بالغ پکان (Carya illinoensis) در شرایط درون شیشه ای [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 197-206]
پرولینتأثیر کودهای زیستی و سالیسیلیک اسید بر برخی صفات فیزیولوژیکی نشاء خربزه (Cucumis melo L.) در شرایط تنش شوری [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 131-144]
پرولینارزیابی برخی صفات رویشی و فیزیولوژیکی دانهالهای پسته گونه اهلی در تلاقیهای کنترل شده با دانه گرده گونه اینتگریما به منظور دسترسی به ژنوتیپهای متحمل به خشکی [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 303-319]
پرولینتأثیر کاربرد کود زیستی حلکننده پتاسیم در مقایسه با سولفات پتاسیم بر رشد و برخی صفات فیزیولوژیکی تربچه قرمز (Raphanus sativus L.) تحت تنش خشکی [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 633-643]
پرولیناثر پیشتیمار پلی اتیلن گلیکول و ملاتونین بر مقاومت به سرما در نشاء خربزه خاتونی (Cucumis melo L.) [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 481-491]
پستهارزیابی تأثیر محلولپاشی پلیآمینها بر رشد، ویژگیهای میوه و عملکرد درختان پسته (Pistacia vera L.) رقم ̕اکبری̔ [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 547-561]
پستهبررسی اثر گردهافشانی مصنوعی گرده اینتگریما بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه پسته رقم فندقی (Pistachio vera L.) در استان خراسان [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 439-450]
پلی اتیلن گلیکولاثر پیشتیمار پلی اتیلن گلیکول و ملاتونین بر مقاومت به سرما در نشاء خربزه خاتونی (Cucumis melo L.) [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 481-491]
پوترسینارزیابی تأثیر محلولپاشی پلیآمینها بر رشد، ویژگیهای میوه و عملکرد درختان پسته (Pistacia vera L.) رقم ̕اکبری̔ [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 547-561]
پوسیدگی گلگاهارزیابی اثر پیش تیمارهای خشکی و سرما بر رشد، نمو و میزان عملکرد گوجهفرنگی (Lycopersicun esculentum Mill.) در شرایط مزرعه [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 171-183]
پوششهای خوراکیبررسی اثر میدان مغناطیسی، اسانس رازیانه و ژل آلوئهورا بر قهوهای شدن سیب تازهبرشخورده رقم ̕گلدن دلیشز [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 679-691]
پوکیبررسی اثر گردهافشانی مصنوعی گرده اینتگریما بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه پسته رقم فندقی (Pistachio vera L.) در استان خراسان [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 439-450]
پیوند اسکنهاثر روشهای مختلف پیوند بر رشد رویشی و عملکرد میوه گوجهفرنگی رقم "اسوی 8320" [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 207-219]
پیوندکاثر روشهای مختلف پیوند بر رشد رویشی و عملکرد میوه گوجهفرنگی رقم "اسوی 8320" [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 207-219]
پیوند مجاورتیاثر روشهای مختلف پیوند بر رشد رویشی و عملکرد میوه گوجهفرنگی رقم "اسوی 8320" [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 207-219]
پیوند نیمانیماثر روشهای مختلف پیوند بر رشد رویشی و عملکرد میوه گوجهفرنگی رقم "اسوی 8320" [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 207-219]
ت
تبادلات گازیپاسخهای رشدی و فیزیولوژیکی خیار پیوندی به تنش خشکی [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 577-591]
تثبیت کننده نیتروژنتأثیر کاربرد کود زیستی حلکننده پتاسیم در مقایسه با سولفات پتاسیم بر رشد و برخی صفات فیزیولوژیکی تربچه قرمز (Raphanus sativus L.) تحت تنش خشکی [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 633-643]
ترکیبات ضد تعرقاثر فواصل آبیاری و ترکیبات ضد تعرق بر ترکیبات فنلی، محتوای کلروفیل، کاروتنوئید، میزان پرولین، درصد و عملکرد اسانس گیاه دارویی سیاهدانه (sativa Nigella) [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 377-387]
تعداد میوهبهبود تحمل به شوری و جذب عناصر غذایی در فلفل دلمهای با کاربرد اسید سالسیلیک و اسید هیومیک [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 91-106]
تغذیهاثر روشهای کاربرد و منابع مختلف کود آهن بر پارامترهای رویشی و فیزیولوژیکی گیاه گوجهفرنگی در سیستم آبکشت [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 465-479]
تغییرات اقلیمیتأثیر سطوح آبیاری بر بهبود تحمل به تنش یخزدگی در گیاه بنفشه در شرایط کنترل شده [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 1-14]
تغییرات رنگ کلتأثیر خشک کردن مادون قرمز بر خصوصیات کیفی میوه سماق (Rhus coriaria L.) [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 493-504]
تلاقی کنترل شدهبررسی اثر گردهافشانی مصنوعی گرده اینتگریما بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه پسته رقم فندقی (Pistachio vera L.) در استان خراسان [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 439-450]
تنشارزیابی اثر پیش تیمارهای خشکی و سرما بر رشد، نمو و میزان عملکرد گوجهفرنگی (Lycopersicun esculentum Mill.) در شرایط مزرعه [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 171-183]
تنش خشکیواکنش جمعیتهای خربزه ایرانی به شرایط کم آبیاری [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 161-169]
تنش خشکیارزیابی برخی صفات رویشی و فیزیولوژیکی دانهالهای پسته گونه اهلی در تلاقیهای کنترل شده با دانه گرده گونه اینتگریما به منظور دسترسی به ژنوتیپهای متحمل به خشکی [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 303-319]
تنوع ژنتیکیمقایسه خصوصیات فنولوژیکی، مورفولوژیکی و پومولوژیکی شش ژنوتیپ امیدبخش زردآلو در شرایط استان خراسان رضوی [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 505-520]
تنوع فیتوشیمیاییغربالگری اکوتیپهای بید علفی پونهای ایران از لحاظ ظرفیت آنتی اکسیدانی [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 405-416]
توصیف نامهنشانگرهای مورفولوژیکی ابزاری برای بررسی تنوع ژنتیکی برخی ژنوتیپهای لایم (Citrus aurantifolia) [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 645-662]
ج
جدایه Biبررسی تغییرات رشدی گیاه کرفس (Apium graveolens) تحت تیمار ورمی کمپوست و قارچ Trichoderma harzianum BI [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 389-403]
جمعیتواکنش جمعیتهای خربزه ایرانی به شرایط کم آبیاری [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 161-169]
جنینجوانه زنی جنین بالغ پکان (Carya illinoensis) در شرایط درون شیشه ای [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 197-206]
ح
حلکننده فسفرتأثیر کاربرد کود زیستی حلکننده پتاسیم در مقایسه با سولفات پتاسیم بر رشد و برخی صفات فیزیولوژیکی تربچه قرمز (Raphanus sativus L.) تحت تنش خشکی [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 633-643]
خ
خربزهواکنش جمعیتهای خربزه ایرانی به شرایط کم آبیاری [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 161-169]
خربزه خاتونیتأثیر کودهای زیستی و سالیسیلیک اسید بر برخی صفات فیزیولوژیکی نشاء خربزه (Cucumis melo L.) در شرایط تنش شوری [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 131-144]
خشکیدگی سرشاخههاارزیابی اثر موم کارنوبا و گلیکول پتاس بر تحمل نهال پرتقال تامسون ناول در دماهای انجماد [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 33-44]
خصوصیات بیوشیمیاییاثر فواصل آبیاری و ترکیبات ضد تعرق بر ترکیبات فنلی، محتوای کلروفیل، کاروتنوئید، میزان پرولین، درصد و عملکرد اسانس گیاه دارویی سیاهدانه (sativa Nigella) [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 377-387]
خصوصیات رویشیتأثیر اسید اسکوربیک بر رشد رویشی نهالهای زیتون رقم ̕باغملک̔ در شرایط کم آبی [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 621-632]
خمسازیبهبود عملکرد گل رز تحت تیمارهای هرس جوانه و خمسازی شاخه در رقم آولانچ گل رز [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 521-533]
خندانیبررسی اثر گردهافشانی مصنوعی گرده اینتگریما بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه پسته رقم فندقی (Pistachio vera L.) در استان خراسان [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 439-450]
خودناسازگاریمطالعه سازگاری برخی ارقام و یک ژنوتیپ ایرانی آلبالو با استفاده از واکنش زنجیرهای پلیمراز و فلورسنس میکروسکوپی [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 427-438]
د
دمای کشندگیتأثیر سطوح آبیاری بر بهبود تحمل به تنش یخزدگی در گیاه بنفشه در شرایط کنترل شده [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 1-14]
ر
رزبهبود عملکرد گل رز تحت تیمارهای هرس جوانه و خمسازی شاخه در رقم آولانچ گل رز [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 521-533]
رطوبت نسبیاثر پیشتیمار پلی اتیلن گلیکول و ملاتونین بر مقاومت به سرما در نشاء خربزه خاتونی (Cucumis melo L.) [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 481-491]
رقم کردستانبررسی اثر دو نوع زغال زیستی پوشال برنج و کلش گندم بر برخی ویژگیهای گیاه توتفرنگی [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 75-89]
رنگدانههای فتوسنتزیتأثیر غلظتهای مختلف آهن و رژیم پلکانی آهن بر برخی صفات مورفولوژیکی، بیوشیمیایی و خصوصیات گلدهی گیاه همیشه بهار [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 349-360]
رنگیزههای فتوسنتزیاثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد، محتوای نیترات، عملکرد اسانس و برخی صفات فیزیولوژیکی چهار رقم ریحان [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 285-301]
روابط سازگاریمطالعه سازگاری برخی ارقام و یک ژنوتیپ ایرانی آلبالو با استفاده از واکنش زنجیرهای پلیمراز و فلورسنس میکروسکوپی [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 427-438]
روابط فیلوژنتیکینشانگرهای مورفولوژیکی ابزاری برای بررسی تنوع ژنتیکی برخی ژنوتیپهای لایم (Citrus aurantifolia) [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 645-662]
ریحانبررسی توانایی سویههای مختلف Agrobacterium rhizogenes در القای ریشه مویین و تولید متابولیتهای ثانویه در گیاه ریحان (Ocimum basilicum L.) [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 273-284]
ریحاناثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد، محتوای نیترات، عملکرد اسانس و برخی صفات فیزیولوژیکی چهار رقم ریحان [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 285-301]
ریزازدیادیبهینهسازی ریزازدیادی مامیران (Chelidonium sp.) و بررسی میزان فنول تام در اندامهای مختلف آن در شرایط درونشیشهای [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 145-159]
ریزش برگارزیابی اثر موم کارنوبا و گلیکول پتاس بر تحمل نهال پرتقال تامسون ناول در دماهای انجماد [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 33-44]
ریزش جوانه گلارزیابی تأثیر محلولپاشی پلیآمینها بر رشد، ویژگیهای میوه و عملکرد درختان پسته (Pistacia vera L.) رقم ̕اکبری̔ [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 547-561]
ریزش میوهارزیابی تأثیر محلولپاشی پلیآمینها بر رشد، ویژگیهای میوه و عملکرد درختان پسته (Pistacia vera L.) رقم ̕اکبری̔ [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 547-561]
ریشه مویینبررسی توانایی سویههای مختلف Agrobacterium rhizogenes در القای ریشه مویین و تولید متابولیتهای ثانویه در گیاه ریحان (Ocimum basilicum L.) [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 273-284]
ز
زردآلومقایسه خصوصیات فنولوژیکی، مورفولوژیکی و پومولوژیکی شش ژنوتیپ امیدبخش زردآلو در شرایط استان خراسان رضوی [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 505-520]
زمان گلدهیارزیابی اثر کمپوست سنبل آبی و هیومیک اسید بر برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی ژربرا (Gerbera jamesonii Bolus. cv. Artist) [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 335-347]
ژ
ژرانیالبررسی اثر سطوح مختلف کود اوره و منابع مختلف کود آهن بر عملکرد کمی و کیفی بهلیمو (Lippia citriodora H. B. & K.) [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 45-59]
س
سبزی گلخانهایپاسخهای رشدی و فیزیولوژیکی خیار پیوندی به تنش خشکی [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 577-591]
سرمازدگیارزیابی اثر پیش تیمارهای خشکی و سرما بر رشد، نمو و میزان عملکرد گوجهفرنگی (Lycopersicun esculentum Mill.) در شرایط مزرعه [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 171-183]
سرمازدگیتأثیر تیمار گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA) بر سرمازدگی پس از برداشت میوه گوجهفرنگی [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 221-230]
سرمازدگیاثر تیمارهای پس از برداشت فنیلآلانین و سولفید هیدروژن بر حفظ کیفیت و افزایش عمر انبارمانی میوه بادنجان (Solanum melongena L.) [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 705-717]
سرمازدگی بهارهاثر اسید سالیسیلیک بر کاهش خسارت سرمازدگی بهاره در برخی ارقام ویتیس وینیفرا و ویتیس ریپاریا [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 361-376]
سطح برگتأثیر رژیم آبیاری و هرس سبز بر برخی صفات کیفی، فیزیولوژیک و عملکرد انگور رقم یاقوتی [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 185-196]
سطح برگبررسی اثر زئولیت و بافت خاک بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه پرچینی برگ نو (Ligustrum vulgare) در سطوح مختلف آبیاری [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 451-463]
سفتی بافتاثر تیمارهای پس از برداشت فنیلآلانین و سولفید هیدروژن بر حفظ کیفیت و افزایش عمر انبارمانی میوه بادنجان (Solanum melongena L.) [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 705-717]
سلناتاثر محلولپاشی قبل از برداشت سلنیم بر ویژگیهای کیفی و بیوشیمیایی انگور رقم فخری (Vitis vinifera cv. Fakhri) [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 61-74]
سلنیومتأثیر مثبت سلنیوم بر کاهش تجمع نیترات در اسفناج (Spinacia oleracea L.) و کاهو (Lactuca sativa L.) [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 321-334]
سیاهدانهاثر فواصل آبیاری و ترکیبات ضد تعرق بر ترکیبات فنلی، محتوای کلروفیل، کاروتنوئید، میزان پرولین، درصد و عملکرد اسانس گیاه دارویی سیاهدانه (sativa Nigella) [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 377-387]
سیترونلولارزیابی تأثیر سطوح مختلف مصرف کودهای شیمیایی، آلی و کمپوست بر برخی ترکیبات شیمیایی اسانس شمعدانی معطر (Pelargonum graveolens) [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 417-426]
سیترونلیل فرماتارزیابی تأثیر سطوح مختلف مصرف کودهای شیمیایی، آلی و کمپوست بر برخی ترکیبات شیمیایی اسانس شمعدانی معطر (Pelargonum graveolens) [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 417-426]
سیتی اسکنبرآورد حجم حفره بذر میوه خربزه با استفاده از روش مقطعنگاری رایانهای پرتو ایکس [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 535-545]
سیراثر نیتروژن و گوگرد همراه با باکتری تیوباسیلوس بر عملکرد و محتوای نیترات سیر و فراهمی برخی عناصر غذایی در خاک [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 563-576]
سیستم NFTانتخاب بستر کشت بهینه جهت پرورش گیاه ژربرا (Gerbera jamesonii) در سیستم کشت هیدروپونیک [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 261-271]
سیستم آنتی اکسیدانیتأثیر تیمار گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA) بر سرمازدگی پس از برداشت میوه گوجهفرنگی [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 221-230]
سیستم هیدروپونیک بستهانتخاب بستر کشت بهینه جهت پرورش گیاه ژربرا (Gerbera jamesonii) در سیستم کشت هیدروپونیک [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 261-271]
ش
شاخص کلروفیلتأثیر رژیم آبیاری و هرس سبز بر برخی صفات کیفی، فیزیولوژیک و عملکرد انگور رقم یاقوتی [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 185-196]
شاخصهای مورفولوژینشانگرهای مورفولوژیکی ابزاری برای بررسی تنوع ژنتیکی برخی ژنوتیپهای لایم (Citrus aurantifolia) [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 645-662]
شمعدانی معطرارزیابی تأثیر سطوح مختلف مصرف کودهای شیمیایی، آلی و کمپوست بر برخی ترکیبات شیمیایی اسانس شمعدانی معطر (Pelargonum graveolens) [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 417-426]
ص
صفات مرفولوژیکبررسی اثرات غلظت بیکربنات کلسیم بر واکنش فیزیولوژیکی و صفات رشدی ارقام بادام پیوند شده بر روی پایه رویشی GN15 [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 231-246]
ظ
ظرفیت آنتیاکسیدانیاثر محلولپاشی قبل از برداشت سلنیم بر ویژگیهای کیفی و بیوشیمیایی انگور رقم فخری (Vitis vinifera cv. Fakhri) [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 61-74]
ظرفیت جاروب کنندگی رادیکال DPPHتأثیر تیمار گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA) بر سرمازدگی پس از برداشت میوه گوجهفرنگی [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 221-230]
ظرفیت فتوسنتزیتأثیر مثبت سلنیوم بر کاهش تجمع نیترات در اسفناج (Spinacia oleracea L.) و کاهو (Lactuca sativa L.) [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 321-334]
ع
عرض جغرافیاییغربالگری اکوتیپهای بید علفی پونهای ایران از لحاظ ظرفیت آنتی اکسیدانی [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 405-416]
عصاره مخمربهینهسازی محیطکشت جهت پینهزایی گیاه خرفه (Portulaca oleracea) و تأثیر عصاره مخمر بر ترکیبات آنتیاکسیدان [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 107-118]
عمر انبارداریبررسی اثر زئین ذرت و گلوتن گندم، بر شاخصهای کیفی و انبارمانی انگور رسمی مشکین [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 693-703]
عمر گلجاییارزیابی اثر کمپوست سنبل آبی و هیومیک اسید بر برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی ژربرا (Gerbera jamesonii Bolus. cv. Artist) [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 335-347]
عملکردبررسی اثر دو نوع زغال زیستی پوشال برنج و کلش گندم بر برخی ویژگیهای گیاه توتفرنگی [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 75-89]
عملکردبهبود تحمل به شوری و جذب عناصر غذایی در فلفل دلمهای با کاربرد اسید سالسیلیک و اسید هیومیک [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 91-106]
عملکردواکنش جمعیتهای خربزه ایرانی به شرایط کم آبیاری [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 161-169]
عملکرد دانهارزیابی اثر تنش خشکی بر خصوصیات مورفو-فیزیولوژیکی سه جمعیت بالنگو شیرازی (Lallemantia royleana Benth.) [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 605-620]
عملکرد روغنارزیابی اثر تنش خشکی بر خصوصیات مورفو-فیزیولوژیکی سه جمعیت بالنگو شیرازی (Lallemantia royleana Benth.) [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 605-620]
عناصربررسی تأثیر خاکپوش و محلولپاشی با محرک زیستی استیمپلکس و کود دکاپ بر رشد و برخی صفات فیزیوشیمیایی ریحان [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 15-32]
عناصرارزیابی اثر کمپوست سنبل آبی و هیومیک اسید بر برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی ژربرا (Gerbera jamesonii Bolus. cv. Artist) [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 335-347]
عناصر غذاییتأثیر شکل نیتروژن بر ترکیب شیمیایی و عملکرد ارقام کاهو (Lactuca sativa L.) در کشت بدون خاک [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 119-130]
غ
غیر مخرببرآورد حجم حفره بذر میوه خربزه با استفاده از روش مقطعنگاری رایانهای پرتو ایکس [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 535-545]
ف
فرآوری پس از برداشتبررسی اثر میدان مغناطیسی، اسانس رازیانه و ژل آلوئهورا بر قهوهای شدن سیب تازهبرشخورده رقم ̕گلدن دلیشز [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 679-691]
فسفربررسی میزان تغییرات خصوصیات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی جمعیتهای مختلف پولک (Stachys inflata Benth.) در استان همدان [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 247-260]
فضای سبزبررسی اثر زئولیت و بافت خاک بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه پرچینی برگ نو (Ligustrum vulgare) در سطوح مختلف آبیاری [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 451-463]
فعالیت آنتی اکسیدانیبررسی تأثیر خاکپوش و محلولپاشی با محرک زیستی استیمپلکس و کود دکاپ بر رشد و برخی صفات فیزیوشیمیایی ریحان [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 15-32]
فلاونوئیدبررسی تأثیر خاکپوش و محلولپاشی با محرک زیستی استیمپلکس و کود دکاپ بر رشد و برخی صفات فیزیوشیمیایی ریحان [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 15-32]
فلاونوئیدبررسی میزان تغییرات خصوصیات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی جمعیتهای مختلف پولک (Stachys inflata Benth.) در استان همدان [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 247-260]
فلاونوئیدغربالگری اکوتیپهای بید علفی پونهای ایران از لحاظ ظرفیت آنتی اکسیدانی [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 405-416]
فنلبهینهسازی محیطکشت جهت پینهزایی گیاه خرفه (Portulaca oleracea) و تأثیر عصاره مخمر بر ترکیبات آنتیاکسیدان [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 107-118]
فنلکلاثر محلولپاشی قبل از برداشت سلنیم بر ویژگیهای کیفی و بیوشیمیایی انگور رقم فخری (Vitis vinifera cv. Fakhri) [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 61-74]
فنل کلبررسی تأثیر خاکپوش و محلولپاشی با محرک زیستی استیمپلکس و کود دکاپ بر رشد و برخی صفات فیزیوشیمیایی ریحان [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 15-32]
فنل کلبررسی میزان تغییرات خصوصیات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی جمعیتهای مختلف پولک (Stachys inflata Benth.) در استان همدان [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 247-260]
فنل کلبررسی توانایی سویههای مختلف Agrobacterium rhizogenes در القای ریشه مویین و تولید متابولیتهای ثانویه در گیاه ریحان (Ocimum basilicum L.) [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 273-284]
فنلیک اسیدغربالگری اکوتیپهای بید علفی پونهای ایران از لحاظ ظرفیت آنتی اکسیدانی [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 405-416]
فنول تامبهینهسازی ریزازدیادی مامیران (Chelidonium sp.) و بررسی میزان فنول تام در اندامهای مختلف آن در شرایط درونشیشهای [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 145-159]
فواصل آبیاریاثر فواصل آبیاری و ترکیبات ضد تعرق بر ترکیبات فنلی، محتوای کلروفیل، کاروتنوئید، میزان پرولین، درصد و عملکرد اسانس گیاه دارویی سیاهدانه (sativa Nigella) [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 377-387]
ق
قطر طبق گلانتخاب بستر کشت بهینه جهت پرورش گیاه ژربرا (Gerbera jamesonii) در سیستم کشت هیدروپونیک [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 261-271]
ک
کاروتنوئیداثر غلظت و زمان کاربرد اسید هیومیک بر صفات مورفوفیزیولوژیک اسفناج ( .Spinacia oleracea L) [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 663-678]
کاهش وزناثر تیمارهای پس از برداشت فنیلآلانین و سولفید هیدروژن بر حفظ کیفیت و افزایش عمر انبارمانی میوه بادنجان (Solanum melongena L.) [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 705-717]
کلات آهنبررسی اثر سطوح مختلف کود اوره و منابع مختلف کود آهن بر عملکرد کمی و کیفی بهلیمو (Lippia citriodora H. B. & K.) [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 45-59]
کلروزبررسی اثرات غلظت بیکربنات کلسیم بر واکنش فیزیولوژیکی و صفات رشدی ارقام بادام پیوند شده بر روی پایه رویشی GN15 [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 231-246]
کلروفیلاثر محلولپاشی قبل از برداشت سلنیم بر ویژگیهای کیفی و بیوشیمیایی انگور رقم فخری (Vitis vinifera cv. Fakhri) [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 61-74]
کلروفیلبررسی اثرات غلظت بیکربنات کلسیم بر واکنش فیزیولوژیکی و صفات رشدی ارقام بادام پیوند شده بر روی پایه رویشی GN15 [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 231-246]
کلروفیلاثر غلظت و زمان کاربرد اسید هیومیک بر صفات مورفوفیزیولوژیک اسفناج ( .Spinacia oleracea L) [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 663-678]
کلروفیلبررسی اثر زئولیت و بافت خاک بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه پرچینی برگ نو (Ligustrum vulgare) در سطوح مختلف آبیاری [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 451-463]
کلسیمبهبود تحمل به شوری و جذب عناصر غذایی در فلفل دلمهای با کاربرد اسید سالسیلیک و اسید هیومیک [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 91-106]
کم آبیارزیابی اثر تنش خشکی بر خصوصیات مورفو-فیزیولوژیکی سه جمعیت بالنگو شیرازی (Lallemantia royleana Benth.) [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 605-620]
کود آلیارزیابی تأثیر سطوح مختلف مصرف کودهای شیمیایی، آلی و کمپوست بر برخی ترکیبات شیمیایی اسانس شمعدانی معطر (Pelargonum graveolens) [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 417-426]
کود زیستیبررسی تغییرات رشدی گیاه کرفس (Apium graveolens) تحت تیمار ورمی کمپوست و قارچ Trichoderma harzianum BI [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 389-403]
کود شیمیاییارزیابی تأثیر سطوح مختلف مصرف کودهای شیمیایی، آلی و کمپوست بر برخی ترکیبات شیمیایی اسانس شمعدانی معطر (Pelargonum graveolens) [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 417-426]
کود کاملبررسی اثر تنش رطوبتی و منابع کودهای شیمیایی و آلی بر عملکرد دانه و ترکیبات فنلی ریشه سرخارگل Echinacea purpurea L. [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 593-603]
کود کمپوستارزیابی تأثیر سطوح مختلف مصرف کودهای شیمیایی، آلی و کمپوست بر برخی ترکیبات شیمیایی اسانس شمعدانی معطر (Pelargonum graveolens) [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 417-426]
گ
گردوسانانجوانه زنی جنین بالغ پکان (Carya illinoensis) در شرایط درون شیشه ای [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 197-206]
گلدهیبهبود عملکرد گل رز تحت تیمارهای هرس جوانه و خمسازی شاخه در رقم آولانچ گل رز [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 521-533]
گوجهفرنگیاثر روشهای کاربرد و منابع مختلف کود آهن بر پارامترهای رویشی و فیزیولوژیکی گیاه گوجهفرنگی در سیستم آبکشت [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 465-479]
گوجه فرنگیتأثیر تیمار گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA) بر سرمازدگی پس از برداشت میوه گوجهفرنگی [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 221-230]
گوشت میوهبرآورد حجم حفره بذر میوه خربزه با استفاده از روش مقطعنگاری رایانهای پرتو ایکس [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 535-545]
گوگرداثر نیتروژن و گوگرد همراه با باکتری تیوباسیلوس بر عملکرد و محتوای نیترات سیر و فراهمی برخی عناصر غذایی در خاک [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 563-576]
گیاهان داروییبررسی اثر تنش رطوبتی و منابع کودهای شیمیایی و آلی بر عملکرد دانه و ترکیبات فنلی ریشه سرخارگل Echinacea purpurea L. [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 593-603]
گیاهان زینتیتأثیر غلظتهای مختلف آهن و رژیم پلکانی آهن بر برخی صفات مورفولوژیکی، بیوشیمیایی و خصوصیات گلدهی گیاه همیشه بهار [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 349-360]
گیاه داروییارزیابی اثر تنش خشکی بر خصوصیات مورفو-فیزیولوژیکی سه جمعیت بالنگو شیرازی (Lallemantia royleana Benth.) [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 605-620]
م
مامیرانبهینهسازی ریزازدیادی مامیران (Chelidonium sp.) و بررسی میزان فنول تام در اندامهای مختلف آن در شرایط درونشیشهای [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 145-159]
محتوای آب نسبی برگارزیابی برخی صفات رویشی و فیزیولوژیکی دانهالهای پسته گونه اهلی در تلاقیهای کنترل شده با دانه گرده گونه اینتگریما به منظور دسترسی به ژنوتیپهای متحمل به خشکی [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 303-319]
محتوای فنولیک کلتأثیر خشک کردن مادون قرمز بر خصوصیات کیفی میوه سماق (Rhus coriaria L.) [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 493-504]
محتوای نسبی آببررسی اثر زئولیت و بافت خاک بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه پرچینی برگ نو (Ligustrum vulgare) در سطوح مختلف آبیاری [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 451-463]
محتوای نسبی آب برگتأثیر رژیم آبیاری و هرس سبز بر برخی صفات کیفی، فیزیولوژیک و عملکرد انگور رقم یاقوتی [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 185-196]
محتوی نسبی آبتأثیر اسید اسکوربیک بر رشد رویشی نهالهای زیتون رقم ̕باغملک̔ در شرایط کم آبی [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 621-632]
مرکباتارزیابی اثر موم کارنوبا و گلیکول پتاس بر تحمل نهال پرتقال تامسون ناول در دماهای انجماد [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 33-44]
مرکباتنشانگرهای مورفولوژیکی ابزاری برای بررسی تنوع ژنتیکی برخی ژنوتیپهای لایم (Citrus aurantifolia) [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 645-662]
مقاومت تقاطعیارزیابی اثر پیش تیمارهای خشکی و سرما بر رشد، نمو و میزان عملکرد گوجهفرنگی (Lycopersicun esculentum Mill.) در شرایط مزرعه [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 171-183]
مقاومسازی،تأثیر سطوح آبیاری بر بهبود تحمل به تنش یخزدگی در گیاه بنفشه در شرایط کنترل شده [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 1-14]
مقاوم سازیارزیابی اثر پیش تیمارهای خشکی و سرما بر رشد، نمو و میزان عملکرد گوجهفرنگی (Lycopersicun esculentum Mill.) در شرایط مزرعه [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 171-183]
ملاتونیناثر پیشتیمار پلی اتیلن گلیکول و ملاتونین بر مقاومت به سرما در نشاء خربزه خاتونی (Cucumis melo L.) [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 481-491]
منابع آهناثر روشهای کاربرد و منابع مختلف کود آهن بر پارامترهای رویشی و فیزیولوژیکی گیاه گوجهفرنگی در سیستم آبکشت [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 465-479]
مواد آلیاثر غلظت و زمان کاربرد اسید هیومیک بر صفات مورفوفیزیولوژیک اسفناج ( .Spinacia oleracea L) [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 663-678]
مورفولوژیکیبررسی تغییرات رشدی گیاه کرفس (Apium graveolens) تحت تیمار ورمی کمپوست و قارچ Trichoderma harzianum BI [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 389-403]
میکروسکوپ فلورسنتمطالعه سازگاری برخی ارقام و یک ژنوتیپ ایرانی آلبالو با استفاده از واکنش زنجیرهای پلیمراز و فلورسنس میکروسکوپی [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 427-438]
ن
نرالبررسی اثر سطوح مختلف کود اوره و منابع مختلف کود آهن بر عملکرد کمی و کیفی بهلیمو (Lippia citriodora H. B. & K.) [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 45-59]
نسبت آمونیوم به نیتراتتأثیر شکل نیتروژن بر ترکیب شیمیایی و عملکرد ارقام کاهو (Lactuca sativa L.) در کشت بدون خاک [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 119-130]
نشاستهبررسی اثر زئین ذرت و گلوتن گندم، بر شاخصهای کیفی و انبارمانی انگور رسمی مشکین [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 693-703]
نشت الکترولیتارزیابی برخی صفات رویشی و فیزیولوژیکی دانهالهای پسته گونه اهلی در تلاقیهای کنترل شده با دانه گرده گونه اینتگریما به منظور دسترسی به ژنوتیپهای متحمل به خشکی [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 303-319]
نشت الکترولیتبررسی اثر زئولیت و بافت خاک بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه پرچینی برگ نو (Ligustrum vulgare) در سطوح مختلف آبیاری [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 451-463]
نشت یونیتأثیر کاربرد کود زیستی حلکننده پتاسیم در مقایسه با سولفات پتاسیم بر رشد و برخی صفات فیزیولوژیکی تربچه قرمز (Raphanus sativus L.) تحت تنش خشکی [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 633-643]
نشت یونیاثر پیشتیمار پلی اتیلن گلیکول و ملاتونین بر مقاومت به سرما در نشاء خربزه خاتونی (Cucumis melo L.) [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 481-491]
نیتراتتأثیر مثبت سلنیوم بر کاهش تجمع نیترات در اسفناج (Spinacia oleracea L.) و کاهو (Lactuca sativa L.) [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 321-334]
نیتراتاثر نیتروژن و گوگرد همراه با باکتری تیوباسیلوس بر عملکرد و محتوای نیترات سیر و فراهمی برخی عناصر غذایی در خاک [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 563-576]
نیتروژنبررسی اثر سطوح مختلف کود اوره و منابع مختلف کود آهن بر عملکرد کمی و کیفی بهلیمو (Lippia citriodora H. B. & K.) [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 45-59]
نیتروژنبررسی اثر دو نوع زغال زیستی پوشال برنج و کلش گندم بر برخی ویژگیهای گیاه توتفرنگی [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 75-89]
نیتروژناثر نیتروژن و گوگرد همراه با باکتری تیوباسیلوس بر عملکرد و محتوای نیترات سیر و فراهمی برخی عناصر غذایی در خاک [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 563-576]
و
ورمیکمپوستبررسی اثر تنش رطوبتی و منابع کودهای شیمیایی و آلی بر عملکرد دانه و ترکیبات فنلی ریشه سرخارگل Echinacea purpurea L. [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 593-603]
وزن تربررسی تغییرات رشدی گیاه کرفس (Apium graveolens) تحت تیمار ورمی کمپوست و قارچ Trichoderma harzianum BI [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 389-403]
وزن خشکاثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد، محتوای نیترات، عملکرد اسانس و برخی صفات فیزیولوژیکی چهار رقم ریحان [دوره 34، شماره 2، 1399، صفحه 285-301]
ویتامین cاثر محلولپاشی قبل از برداشت سلنیم بر ویژگیهای کیفی و بیوشیمیایی انگور رقم فخری (Vitis vinifera cv. Fakhri) [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 61-74]
ویتامین cتأثیر خشک کردن مادون قرمز بر خصوصیات کیفی میوه سماق (Rhus coriaria L.) [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 493-504]
ویتامین ثبررسی اثر زئین ذرت و گلوتن گندم، بر شاخصهای کیفی و انبارمانی انگور رسمی مشکین [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 693-703]
ویتامین ثاثر تیمارهای پس از برداشت فنیلآلانین و سولفید هیدروژن بر حفظ کیفیت و افزایش عمر انبارمانی میوه بادنجان (Solanum melongena L.) [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 705-717]
ویژگیهای گل و میوهمقایسه خصوصیات فنولوژیکی، مورفولوژیکی و پومولوژیکی شش ژنوتیپ امیدبخش زردآلو در شرایط استان خراسان رضوی [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 505-520]
ه
هرسبهبود عملکرد گل رز تحت تیمارهای هرس جوانه و خمسازی شاخه در رقم آولانچ گل رز [دوره 34، شماره 3، 1399، صفحه 521-533]
هوای سرد سیبریارزیابی اثر موم کارنوبا و گلیکول پتاس بر تحمل نهال پرتقال تامسون ناول در دماهای انجماد [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 33-44]
هوموساثر غلظت و زمان کاربرد اسید هیومیک بر صفات مورفوفیزیولوژیک اسفناج ( .Spinacia oleracea L) [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 663-678]
هیومیک اسیدبررسی اثر تنش رطوبتی و منابع کودهای شیمیایی و آلی بر عملکرد دانه و ترکیبات فنلی ریشه سرخارگل Echinacea purpurea L. [دوره 34، شماره 4، 1399، صفحه 593-603]
ی
یخزدگیتأثیر سطوح آبیاری بر بهبود تحمل به تنش یخزدگی در گیاه بنفشه در شرایط کنترل شده [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 1-14]
یخزدگی گیاهارزیابی اثر موم کارنوبا و گلیکول پتاس بر تحمل نهال پرتقال تامسون ناول در دماهای انجماد [دوره 34، شماره 1، 1399، صفحه 33-44]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد